Tutaj będą zamieszczane ogłoszenia dotyczące wioski.
Do pokoju Tsuchikage bez pukania wpadł jakiś zmęczony człowiek, później okazało się że był to posłaniec.
- Moje największe przeprosiny -
Po tym podał list i szybko wybiegł z pomieszczenia.
Tsuchikage, przepraszamy że zawracamy ci głowę ale mamy kłopot.Na dolinę wodospadu, której jestem Panem Feudalnym uwzięli się potężni bandyci.Wydaje mi się że to zbiegli Shinobi którzy zjednoczyli się rosnąc w siłę.W dolinie Wodospadu mieszczą się trzy nie duże wioski, które pomagają sobie nawzajem.Jednak nasz poziom militarny sięga zeru.Własnie dlatego prosimy cię o pomoc.Chcielibysmy aby Pan bronił 1 z wioski a dokładniej Wioski Małpy.Jeśli się zgadzacie proszę abyście wyruszyli jak najszybciej.
PS. Za udaną obronę sowicie was wynagrodzimy.
PSS Do wioski proszę wysłać maksymalnie dwóch Shinobi.
Ogłoszenie nowym TsuchiKage jestem teraz ja ( czyli Sasen) mam nadzieje że nasz kraj stanie się silny
W ANBU zostały wprowadzone reformy proszę każdego ANBU zapoznać się z nimi.
Nowym Tsuchikage zostaję Ja, jako Sondaime. Będę wprowadzał reformy, miejmy nadzieję polepszające nasz kraj.
Legendarny Shodaime Mizukage || Yondaime Mizukage || Przywódca Mistrzów Miecza
Do komnaty wbiega posłaniec. Jest cały zdyszany, a w ręku trzyma list. Daje Ci go i wyskakuje przez okno, zanim ktoś zdąży zareagować.
Otwierasz list, a tam jest napisane:
Witaj, drogi Kage.
Postanowiłem skończyć ten pokój i troche się zabawić. Będę czekał na Ciebie oraz ludzi z Twojej wioski, 7 lipca o 12:00, przy Dolinie Końca. Jeżeli się nie stawicie, osobiście najadę waszą wioskę.
Anekses
Osiągnięcia:
- Zwycięzca I turnieju
- Władca Kiri-Gakure oraz Iwa-Gakure
http://www.youtube.com/watch?v=U_KBKxR6hTw - Wywalisty filmik